Oldalak

Oldalak

2015. január 3., szombat

Toastban sült virslis rántotta

Így újév első napjaiban gondolom nálatok is sok olyan étel van, amit már nem kívántok mert degeszre ettétek magatokat vele. Na ilyen nálunk a virsli. Persze megoszlanak itt majd a vélemények, mert virsli és virsli között is igencsak nagy a különbség. Mindenesetre én nagyon nagyon szeretem. Így hétvégente reggelire sokszor készült, toast, tojás esetleg sült virsli is, én most ezt vegyítettem és 3 az 1-ben ettem.

Hozzávalók: 2 szelet toast kenyér, kevés kacsazsír, 1 virsli, 1 tojás, snidling, só
A tojásokat elkeverem a karikázott virslivel és az aprított snidlinggel, majd jól megsózom. A toast szeletek közepét késsel kivágom, egy keretet készítek. Egy serpenyőben a kacsazsírt felhevítem, beleteszem a toast keretet, és az egyik oldalát megsütöm. A közepén lévő mélyedésbe öntöm a tojásos-virslis keveréket és kis lángon el kezdem megsütni. Át fog sülni, de ha bizonytalanok vagyok, fordítsunk egy lapáttal a toaston és a másik oldalt is néhány másodpercig süssük.
Tányéron paradicsommal és apróra vágott snidlinggel tálalom. Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése