Oldalak

Oldalak

2017. szeptember 7., csütörtök

Disznósajtos omlett

Az örök kedvenc disznósajt bizony sokféleképpen végzi nálunk. Nem csak katonázva, hagymával, hanem melegszendvics formájában is eléggé kelendő nálunk. Ezúttal az omlettbe került.

Hozzávalók: 2-3 szelet disznósajt, 2 tojás, 2 újhagyma, zsír, só, bors
A tojásokat felverjük, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítjük a zsírt és karikázott újhagymát megdinszteljük. Erre teszem rá a disznósajtot is (lehet aprítva is). A tojás ezután kerül bele, de itt már nem kevergetem. Amikor az alja megsül, az omlett egyik oldalát egy spatula segítségével a másikra hajtom.
Néhány másodpercig még sütöm, és még melegen tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése