2013. február 24., vasárnap

Caprese - mozarella paradicsommal

Nagyon szeretjük a mozzarellát, ami paradicsommal mennyei. Nem hiába találták ki a olaszok ezt az előételt.
Mi ezúttal a lasagne előtt ettük. De vacsorára is kitűnő.
A legjobb benne, hogy főzni sem kell, viszont nagyon mutatós és gyorsan elkészíthető. Nem is írnám le, beszéljenek inkább a fotók.
Viszont ha még nem próbáltátok volna igazi őrségi tökmagolajjal ha meglocsoljátok..... hmmm nyami.


4 megjegyzés:

  1. Anyukám egyik kedvence. :)
    Itt élünk az Őrségben, de még nem próbáltuk ki tökmagolajjal. Köszi az ötletet! :)

    VálaszTörlés
  2. ÓÓ, nagyon szívesen. Én legszívesebben mindenhez tökmagolajat ennék. Ha látnád, hogy mennyit öntök pl. a káposztasalátára! :-)

    VálaszTörlés
  3. Barátnőmnek belinkeltem a bejegyzést és körülnézett a blogodon. Nagyon tetszik neki, sok recept van, amit ki szertne majd próbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon kedves... köszönöm. Igyekszem minél változatosabb recepteket feltenni, illetve megosztani veletek.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...