Lassan itt a húsvét... és megint tojás dömping lesz, és ha már unjuk hagyományos módon enni akkor variáljunk egy kicsit. Tegnap este tehéntúrót vettem. Nagyon szeretem zöld fűszeresen elkészítve, és mivel medvehagyma is akad még, nem volt kérdés mi készül belőle.
Hozzávalók: 5-6 db tojás keményre főzve, 25 dkg tehéntúró, snidling, medvehagyma, petrezselyem, provence-i fűszerkeverék, tejszínsajt, só, bors kevés mustár esetleg majonéz.
A kemény tojásokat hosszában félbevágjuk. A sárgákat kivesszük, és elkeverjük a túróval, zöldfűszerekkel, tejszínsajttal. Sózzuk, borsozzuk. Tehetünk még bele ízlés szerint mustárt, majonézt. Az elkészült krémet visszatöltjük a tojások fehérjébe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése