Elkészítése: a hagymát és a felvágottat felkockázom, serpenyőben a vajat felhevítem majd hozzáteszem a felkockázott alapanyagokat.Együtt pirítom.A tésztát a megszokott módon főzöm, leszűröm és a még meleg serpenyőbe öntöm, kissé megsütöm.Hozzá általában paradicsomszósz járt, ami szintén a nagyon egyszerű üveges paradicsomitalból, rántással besűrítve készült. Nagyapám a paradicsom szósz helyett tojásosan szerette. Semmi extra 1-2 tojást felverünk és rázúdítjuk a még meleg tésztára és egy kicsit együtt melegítjük.
2013. február 13., szerda
Macaroni A la Mamma
Elkészítése: a hagymát és a felvágottat felkockázom, serpenyőben a vajat felhevítem majd hozzáteszem a felkockázott alapanyagokat.Együtt pirítom.A tésztát a megszokott módon főzöm, leszűröm és a még meleg serpenyőbe öntöm, kissé megsütöm.Hozzá általában paradicsomszósz járt, ami szintén a nagyon egyszerű üveges paradicsomitalból, rántással besűrítve készült. Nagyapám a paradicsom szósz helyett tojásosan szerette. Semmi extra 1-2 tojást felverünk és rázúdítjuk a még meleg tésztára és egy kicsit együtt melegítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése