![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7KlcoYmfcP36V1-OXU5PkIMhjfE5XxDLmfRkUAesjlLddyNE-MjGqrcLw66gJ-s30TLaU5xL-4E-3uka-8A1DzT2sAbhgYIp_Gqd_S24XHB-bQQJybe5M5fadvE7WGRQjwDog3rRYUzOq/s320/IMG_2124.jpg)
Wokban felforrósítom az olajat - mostanában kókusz zsírt használok - megpirítom benne a vékony csíkokra vágott csirke mellet, amit előtte befűszereztem. Mikor kissé megpirul, kiveszem a husit és az előtte vékony hasábokra szeletelt zöldséget is elkezdem pirítani. (ha szükséges még zsiradék bele, akkor tegyünk). Mikor már kellőképpen puhának érzem, hozzáöntöm a húst és kínai 5 fűszerrel ízesítem, hozzáadom a szójaszószt és már kész is. Rizst külön szoktam hozzá főzni, de ezúttal tésztával készült. Viszonylag gyorsan elkészül, és a hozzávalók variálásával sosem unalmas.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése