2013. május 25., szombat

Spárga bacon bundában

A spárga a mindenem. Számtalan módon elkészíthetjük, de igencsak zavaró tud lenni, ha nem kapunk frisset és nagy részét el kell hogy távolítsuk. Most szerencsém volt. Nagyon szép és friss zöld spárgát kaptam a piacon, így nagyobb részéből leves készült, néhány szálat pedig eltettem előételnek.
Semmi más nem kell hozzá mint néhány szál spárga (lehet a fehér is), só, bors, szeletelt bacon szalonna és kevés olíva olaj.
A spárgákat beletekerem a baconszalonnába. Tűzálló tálra téve megsózom, borsozom és egy kevés olíva olajjal meglocsolom. Mehet is a sütőbe nagyjából 10 percre.
Előételnek tökéletes, na meg persze nagyon finom is...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...