2014. február 9., vasárnap

Húsimádó karaj bébi spenóttal töltve

Korábban az egyik pizzás társaságnál lehetett kapni a húsimádó pizzát. A nevet onnan szereztem. Ez az étel 3 féle húst tartalmaz. A karaj töltve van füstölt hússal illetve bacon is körbeöleli. Igazi húsimádó étel.

Hozzávalók: 5-6 szelet hosszúkaraj, füstölt hús (comb, karaj) szeletek, szeletelt bacon, bébi spenót, só, bors, zöldfűszeres-citromos grill fűszer, olíva olaj.
A karajt kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval és borssal. Minden szeletre ráhelyezünk némi bébi spenótot illetve a húsok végébe 1-2 szelet füstölt húst is. (Lehetne némi sajttal is bolondítani, de én ezt most kihagytam)
A húsokat feltekerjük, majd szeletelt baconbe csavarjuk. Kisebb tepsibe helyezzük a tekercseket meglocsoljuk olíva olajjal és megszórjuk tetszés szerint valamilyen fűszerkeverékkel. Ezúttal zöldfűszeres-citromos keverék került rá.
Alufóliával letakarva előmelegített sütőben sütöm 180 fokon kb. 1 órán keresztül.
Köretként vajban pirított burgonya készült hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...