Ez a saláta nem kimondottam az, amit egyébként farmer salátának hívnak... viszont annál sokkal finomabb.
Dani fejében állt össze, elmondása szerint munka közben. Biztos az éhség beszélt belőle. Azért köszönjük neki. Hatalmas adag készült szerintem én magam is 2 napig jártam rá. Mindenképpen ízletesebb ha 1 éjszakát áll a hűtőben. Ez olyan "nem lehet abbahagyni" étel. Friss bagettel vagy kiflivel mennyei.
Hozzávalók: 70 dkg párizsi, 40 dkg füstölt sajt, 1 üveg csemege uborka, 1 nagy tejföl (vödrös), 1 jó minőségű flakonos majonéz, mustár, só, bors, pirospaprika
Elkészítése nagyon egyszerű. A párizsit, sajtot és uborkát sajtreszelőn (nagylyukú oldalán) lereszeljük.
A öntetet elkészítjük és folyamatosan adagoljuk a salátához. Utólag is ízesíthetjük még mustárral vagy a fűszerekkel.
Próbáljátok ki, érdemes.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése