2016. február 14., vasárnap

Tojásos Piadina

Bár magam még nem készítettem, de sok helyen találkoztam ezzel az olasz lepénykenyérrel. Emlékszem Velencében mindenféle finom töltelékkel árulták szendvicsként. Most az Aldi választékában találtam rá, így reggelire ezt készítettem. A felvágottakat felváltotta a hőnszeretett tojásrántotta.

Hozzávalók: 1 szelet piadina vagy lepénykenyér, 2 tojás, 1/2 hagyma, 2-3 szelet bacon, rukkola, 2-3 szelet sonka, parmezán sajt
A tojásokból, hagymából és bacon szalonnából rántottát sütünk. A lepénykenyeret forró platnin vagy sütőben átforrósítjuk, Megpakoljuk a rántottával, teszünk még hozzá sonkát, rukkolát, parmezán sajtot...és bármi mást ízlés szerint, majd kettőbe hajtjuk. 4 felé vágjuk és még forrón tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...