2017. szeptember 7., csütörtök

Disznósajtos omlett

Az örök kedvenc disznósajt bizony sokféleképpen végzi nálunk. Nem csak katonázva, hagymával, hanem melegszendvics formájában is eléggé kelendő nálunk. Ezúttal az omlettbe került.

Hozzávalók: 2-3 szelet disznósajt, 2 tojás, 2 újhagyma, zsír, só, bors
A tojásokat felverjük, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítjük a zsírt és karikázott újhagymát megdinszteljük. Erre teszem rá a disznósajtot is (lehet aprítva is). A tojás ezután kerül bele, de itt már nem kevergetem. Amikor az alja megsül, az omlett egyik oldalát egy spatula segítségével a másikra hajtom.
Néhány másodpercig még sütöm, és még melegen tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...