2014. január 20., hétfő

Tonhalas-olívás omlett bébispenóttal

Nagyon szeretem a tonhalat. Nálunk a piacon van egy kisebb bolt, ahol kimérve adják az előre ízesített tonhalat. Persze a sima konzerv tonhal is tökéletesen megfelel a célnak. A konzervből öntsük le az olajat villával törjük össze és fűszerezzük kedvünk szerint, adhatunk hozzá zöldborsót is.
Hozzávalók: 1 doboz tonhal, só, bors, tetszés szerinti fűszerek, kevés citromlé, 1 db tojás, olívabogyó, kevés bébi spenót
A halat a fentiek szerint törjük össze és fűszerezzük, adjunk hozzá egy kis citromlevet is.
Serpenyőben hevítsünk egy kevés olíva olajat, erre dobjuk rá a spenótot majd kicsivel később a tonhalat is. Adjuk hozzá az olívabogyókat. A tojást felverjük és a serpenyőbe öntjük. Mikor szépen összesült már csak tálalni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...