Fűszermánia blogkostolóján, Éva konyhájából válaszottam ki ezt a receptet is. Annyira finom volt, hogy mindenképpen gyakori vendég lesz nálunk. Elárulom, már most megvan a karácsonyi köretünk.
Az eredeti receptet pedig itt találjátok: Takarékos konyha
Hozzávalók: főtt burgonya, reszelt trappista sajt, 1 db tojás, Provence-i fűszerkeverék, só, bors, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.
A burgonyát áttörtem, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrtam. Golyókat formáztam, és egy kicsit még meghemgergettem zsemlemorzsában is. Forró olajban aranybarnára sültek, és úgy illatoztak, hogy rögtön néhány le is csúszott.
Éva almakompótot készített hozzá, és egy egyszerű fokhagymás-mustáros mártogatóssal kínáltam.
Isteni csemege. Köszönöm Éva a receptet.
Az eredeti receptet pedig itt találjátok: Takarékos konyha
Hozzávalók: főtt burgonya, reszelt trappista sajt, 1 db tojás, Provence-i fűszerkeverék, só, bors, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.
A burgonyát áttörtem, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrtam. Golyókat formáztam, és egy kicsit még meghemgergettem zsemlemorzsában is. Forró olajban aranybarnára sültek, és úgy illatoztak, hogy rögtön néhány le is csúszott.
Éva almakompótot készített hozzá, és egy egyszerű fokhagymás-mustáros mártogatóssal kínáltam.
Isteni csemege. Köszönöm Éva a receptet.
Nagyon guszta! Egészségetekre!
VálaszTörlés