2013. november 17., vasárnap

Saláta felvágottakból

A piacon, ahová járok van egy osztrák bolt, ahol mindenféle finomságot árulnak, többek között kész salátákat. Többször vásároltam már tőlük egy úgynevezett hússalátát is, ami nagyon finom. Ezúttal otthon készítettem el. A recept titkos volt, de az ízek alapján az alábbi saját készítésű saláta készült.

Hozzávalók: (mennyiségeket nem tudok írni, azt ízlés szerint keverjük bele) Sonka, szalámi, Zala felvágott, Soproni felvágott, 1 újhagyma, 1 csemege uborka, pannónia sajt, trappista sajt, karaván sajt, jóféle majonéz, snidling, fűszerek.
A hozzávalókat nagyon vékony szeletekre aprítsuk fel. Majonézzel jól keverjük át, és néhány órát hagyjuk állni. 
Magában is finom, de friss péksüteménnyel még jobb..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...