2014. február 2., vasárnap

Játék - Ismerjük meg egymást!

Játék - Ismerjük meg egymást!

Ezt a játékot Szera indította útjára, azzal a kedves gondolattal, hogy így kicsit jobban megismerjük egymást és megtudjuk kit is rejtenek a blogok, melyeket oly sokan meglátogatunk. :)

Engem a Ildikó az  Ami a konyhámból kikerül blog szerzője hívott meg a játékra, amit szívesen elfogadtam, és ezúton is köszönök neki. 
 
A játék szabályai:
Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy meghívtad őket a játékra.

7 dolog ami én vagyok:

1. Egy gasztro blog gondolata tulajdonképpen nem is az én fejemből pattant ki. Bár az évek során többször nekifogtam a blogírásnak - igaz nem ebben a témában, de valahogy mindig alábbhagyott a lelkesedés. Általam elkészített ételek receptjeit és fotóit eleinte a privát oldalamon osztottam meg az ismerőseimmel. Néhányan közülük kérdezték, hogy miért nem foglalkozom kicsit többet ezzel, mert nekik nagyon tetszik amit csinálok. Az elkészített ételeket már egy ideje csak úgy hobbi szinten fotóztam - így az anyag a kezdő lépéshez meg volt már hozzá. :)
De hogy blogírásra adtam a fejemet, az a lányomnak köszönhetem.

2. Igazi blogger család vagyunk. Lányom a F*ck Yeah Pretty Nails bloggere. Ő fertőzött meg blogírással. A oldalam arculatát is az ő segítségének köszönhetem. Nem beszélve arról, hogy a fotókat is nagyrészt ő készíti. 

3. Danadi - egy nagyon kedves kollégám és barátom nevezett el így, aki sajnos már nincs köztünk. Több mint tíz éve kezdtem foglalkozni a Pránanadi gyógyítással - ez volt a közös bennem és benne is. A nicknév a keresztnevem DAna és a PránaNADI szavakból áll össze. 


  4. 2 Gyermekem van Ingrid 22, Zalán pedig 6 éves. A nagy korkülönbség ellenére fantasztikus kapcsolat van köztük, imádják egymást.

 5. Számomra nagyon fontosak az ünnepek. Szeretem ha az egész család együtt van - ilyenkor nagy lakmározások, maratoni beszélgetések és sok-sok nevetés részesei lehetünk. Úgy vélem az a legnagyobb dolog, amit a gyerekeinknek adhatunk, ha megtanítjuk őket boldognak lenni. Boldogan emlékezzenek az együtt eltöltött vidám percekre, és együtt elevenítsék fel azokat, ha mi már nem lehetünk velük.


6. Azt kevesen tudjátok, hogy anyukám révén német állampolgárságú vagyok. Bár Budapesten születtem és itt is élek, gyerekkorom nagy részét Németországban töltöttem a nagyszüleimnél. Azok az idők viszont olyan mély nyomot hagytak bennem, amire mindig is szívesen fogok emlékezni, ezért fontosnak tartom azt, hogy soha ne felejtsük el honnan jöttünk.

7. Lehet hogy kicsit misztikusnak fog hangzani, de én hiszek abban, hogy minden okkal történik. Bármi is jön az életünkbe, a véletlennek hitt dolgoknak is mindig van jelentőségük. Lehet hogy abban az adott percben még nem ismerjük fel, de idővel, mikor már az elveszett dolgok iszonyú hiányát:  legyenek azok tárgyak, helyek vagy emberek, akik egykor közel álltak hozzánk - már nem érezzük, akkor megtaláljuk a választ mindenre.

7 blogger, akik kíváncsivá tettek és akiknek ezúton nyújtom tovább azt a bizonyos stafétát:

Szani -  Szani konyhája
Konyhabuli - Konyhabuli
Zsolt - Ezt fald fel
Kata - Katafakanala
Andrea - Aranytepsi


5 megjegyzés:

  1. Jó volt olvasni rólad, én is hiszem hogy minden okkal történik. A fél családom nekem is Németországban él. :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon köszönöm:))) ... tudtam én:) nagyon jó ötlet, bár, mivel nekem nincs blogom ... nem tudom, hogy szállhatnék be ebbe a fantasztikus játékba :((( viszont egyre inkább kezdek rájönni arra, hogy mennyire kicsi a bloggerek világa:))) mint egy pici város:) én vidéki vagyok .. remélem a szó jó értelmében, éppen ezért ez nekem egyre jobban tetszik:))) ki fogom találni, hogy mi tévő legyek:) szeretek veletek lenni:)

    VálaszTörlés
  3. Jó volt olvasni Rólad :-) Köszönöm, hogy gondoltál rám.

    VálaszTörlés
  4. Szia! Nagyon köszönöm a játékfelkérést, olyan jó volt olvasni a bejegyzésed! :-) Gratulálok a szép családodhoz! :-)
    Nagyon szeretem az ételeidet, a sok színes zöldséget :-), már régóta követlek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sára... én köszönöm kedves szavaid, azt hogy olvasol és hogy olyan szorgalmasan küldöd nekem jobbnál jobb ötleteidet..:)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...