Az este grillezéssel telt nálunk. Mivel csak elektromos grillezőnk van, ezért azt a teraszon állítottam fel. Meg kell hogy mondjam, nagyon élveztem. Többféle finomság készült, "előételnek" ez a bruschetta. Az pedig hogy hétfő van, nem igazán zavart.
Hozzávalók: Bagett vagy zsemle szeletelve, szeletelt bacon, hagyma karika, paradicsom karika, sonka, só, bors, friss bazsalikom, olíva olaj.
A szeletek mindkét oldalát olíva olajjal kentem meg. Erre került a sonka, paradicsom szelet, hagyma karika és a bazsalikom levél. Só, bors sem hiányozhatott, majd az egészet beburkoltam a szeletelt bacon szalonnával. Az előmelegített grillre téve mindkét oldalát néhány percig kell csak sütni.
Nagyon finom ropogósra sül, belül viszont puha és zaftos marad.
Érdemes kipróbálni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése