2013. február 19., kedd

10 perces borsóleves

Szeretem, ha valami gyorsan elkészül. Ilyenkor viszont néha tudomásul kell venni, hogy a félkész ételek is bár tartósítószert tartalmaznak, néha jó szolgálatot tesznek.
Szeretem ha egy étel friss hozzávalókból készül, de hát néha előfordul, hogy a hűtő üres, a piac zárva a friss hozzávalókból kifogytunk és 10 percünk van, hogy valami meleget összedobjunk. 
Na ilyenkor készül a jól bevált gyors borsóleves.
Ehhez üveges zöldborsót használok. Mivel a borsó itt már meg van főzve nem kell bíbelődni vele.
Készítek egy paprikás rántást, beleteszem az apróra vágott petrezselymet. (nálam a fagyasztóban is van eltéve dobozba - az ilyen helyzetekre való tekintettel)
Ráöntöm az üveg tartalmát és még hozzáadok vizet. (ha van lefőzve csirke alaplé, akkor azt) Fűszerezem, teszek hozzá csipetkét, felforralom és kész is.
Azért Gordonnak nem dicsekszem vele..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...