Könnyed, friss ebédre vágytunk, így húsvét előtt - így esett a választás egy kis húsmentes gnocchi-ra.
Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 kis csokor petrezselyem, 1 kis csokor metélőhagyma, 2 ek parmezán sajt, 1/2 citrom leve és reszelt héja, 4 ek olíva olaj, 500 g friss gnocchi, pirított fenyőmag (nekem most nem volt, így helyette mandula került mellé)
A fokhagymát, petrezselymet és a snidlinget vágjuk apróra. Adjuk hozzá a citromlevet, olíva olajat, fenyőmagot, citrom reszelt héját. Sózzuk, borsozzuk majd keverjük hozzá a frissen kifőzött gnocchit is. Tetejét szórjuk meg parmezánnal és fenyőmaggal.
ui. a recept 1 teljes citrom levét írta, de szerintem az túl sok, ezért lecsökkentettem a felére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése