2013. október 6., vasárnap

Pestós gombaragu rösztivel

Egy nagyon egyszerű és gyors vacsorát szeretnék megmutatni nektek. Már írtam, hogy a hetünk kicsit rohanós volt, ezért az általam csak összecsapott vacsorák készültek.
Barna csiperke volt itthon és a fagyasztóban is némi röszti burgonya.
Hozzávalók: 1 doboz barna csiperke, 1 csomag újhagyma, 1 maréknyi bébi spenót, 2-3 ek zöld pesto, só, bors, vaj, előfagyasztott röszti burgonya
A gombát jó megmosom, csak a törzsét távolítom el. Nagyobb darabokba vágom. A hagymát karikázom.
Serpenyőben kevés zsiradékon megpárolom a hagymát és a gombát. A gomba ereszt annyi levet, hogy nem lesz szükség vízzel felengedni. - nem is szabadna egyébként. Sózom, borsozom, majd lefedve párolom. 10 perc után már kellőképpen megpuhult hozzáadom a spenót leveleket illetve a pestót is. Néhány perces kevergetés után már tálalom is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...