2014. január 10., péntek

Pirított csirkemell olívás zöldsalátával, mozzarellás paradicsommal és fenyőmaggal

A 10 perces vacsorákat imádom. Nem mindig van idő, munka után rohanni bevásárolni, aztán még főzni is. De szeretem ha a család azért összeül. Legyen az egy egyszerű szendvics, vagy többfogásos étel.
Ma este csirkemell lett pirítva, hozzá pedig a hűtőben fellelhető zöldségekből saláta.

Hozzávalók: csirkemell, só, bors, saláta, paradicsom, póréhagyma, mozzarella, fenyőmag, olíva olaj, toast kenyér.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk borsozzuk. A salátához a hozzávalókat tetszés szerint összevágjuk, sózzuk és meglocsoljuk olíva olajjal. A fenyőmagvakat pirítás után adjuk a kész salátához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...