2013. május 10., péntek

Zöldborsós-spárgás gnocchi tejszínnel

...kellett valami gyors, valami laktató, valami finom.
Hozzávalók: 1 maréknyi fagyasztott zöldborsó, 5-6 szál spárga, 1 csomag félkész gnocchi, 250ml tejszín, só, bors, 1-2 szál újhagyma

A gnocchit főzzük 3-4 percig, majd szűrjük le és tartsuk melegen. A császárszalonnát vágjuk csíkokra, a hagymát karikákra. Kevés vajon pirítsuk meg ezeket, adjuk hozzá a borsót is. Eközben a spárgát tisztítsuk meg és forró cukros-sós vízben főzzük 10 percig.
Ha megvan keverjük össze az egészet egy nagyobb serpenyőben, fűszerezzük meg, majd adjuk hozzá a tejszínt is. Amikor felforr már kezdhetünk is teríteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...