2014. október 5., vasárnap

Tojásos-vargányás szendvics

Emlékszem gyerekkoromban, reggelente a szüleink sokszor készítettek vajas szendvicset amire tojásrántotta került. Ezt vittük az iskolába tízóraira. Mennyire szerettük. Ma egy kicsit visszaidéztem azokat a reggeleket. A rántottát pedig erdei gombával bolondítottam meg.

Hozzávalók: 3 db tojás, 2-3 ek tejszín, 5-6 szem vargánya, 2 újhagyma, kevés vaj, só, bors, császárzsemle
A gombát megtisztítom, az újhagymákat karikázom. Kevés vajon megdinsztelem, majd sózom, borsozom. A tojásokat felverem és kevés tejszínnel elkeverem. Sózom, borsozom.
Ezt hozzákeverem a gombához, és készre sütöm a rántottát.
A zsemléket félbevágom, vékonyan megvajazom, és megtöltöm a rántottával. Megszórom a tetejét a hagymával. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...