2015. május 6., szerda

Rántott csirkecomb

Azt hiszem erről az ételről sokat nem kell mesélni, gyerekként szerintem sokan tüsténkedtünk a konyhában és segítettünk a panírozásnál. Igazi vasárnapi étel volt nálunk. Emlékszem anyunak volt kimondottan a panírozáshoz műanyag tálkészlete. Kék-sárga-fehér színben, melyek oldala összeilleszthető volt, így a húsok panírozásánál egyik tálból a másikba helyezve, szinte semmi nem ment mellé.

Hozzávalók: csirkecombok, só, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.
A combokat jól megmossuk, megtörölgetjük és sózzuk. Liszt, tojás és zsemlemorzsa segítségével, panírozzuk, majd bő, forró olajban megsütjük. Ennyi az egész... :)
Köretként krumplipüré készült és egy kis tzaziki. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...